top of page

SVEN BULLAERT - ONDERNEMER-KUNSTENAAR

REFERENTIES

- in de pers

- nationaal bekend

- ondernemer

- werken in opdracht

Sven zijn kunstwerken baden in een sfeer van sereniteit en verstilling. Ze zijn opgebouwd in verschillende lagen waarbij hij vertrekt van een aloude sfumato-schildermethode.

Deze techniek waarbij beelden in lagen worden opgebouwd en vervaagd kennen we al van de tijd van Leonardo da Vinci, die hierin een meester was. Bij deze stap voor stap, gelaagde opbouw voegt Sven verschillende media toe waaronder ook  zijn passie voor fotografie. ‘Het finale beeld’ blijft vrij vaag,

zo ontstaat er meer ruimte voor persoonlijk interpretatie en inspiratie. Ook de organische vorm van zijn werken zorgt ervoor dat zijn werken zich niet opdringen maar zachtjes binnenkomen en zorgen voor een rustige serene sfeer in de ruimte waar de werken hangen.

Een werk van Sven op kantoor halen is een beleving op zich. Hij komt het zelf ophangen, en inzegenen. Het is een moment waarbij hij graag zijn visie verduidelijkt om via kunst maatschappelijke verandering te realiseren.

Eerder pionierde Sven al met de creaties van aapjes en tassen van Kipling en met zijn duurzaam kledingmerk I AM. In zijn CASA UMU geeft hij bovendien lezingen en workshops om mensen en bedrijven te helpen in hun transitie naar meer duurzaamheid.

Meer info over Sven en zijn verhaal :  www.umu.life/story

bottom of page
Trustpilot